Termeni generali

Termeni de utilizare

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza Serviciul.

Informațiile de pe acest site nu trebuie luate în niciun fel ca sfaturi medicale sau folosite pentru a preveni, diagnostica sau trata vreo boală. Nu vă automedicați, consultați un medic.

Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe eticheta oricărui produs pe care îl cumpărați. Consultați-vă întotdeauna medicul înainte de a utiliza orice produs pe care îl vedeți pe acest site. Utilizarea site-ului nostru este pe riscul propriu al utilizatorului.

Site-ul nostru web poate conține link-uri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de pret-ro.com. pret-ro.com nu are control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor site-urilor web sau serviciilor terților.

Drepturi de autor

pret-ro.com își rezervă dreptul de a aplica drepturile de autor asupra conținutului site-ului său. Orice utilizare neautorizată a materialului protejat prin drepturi de autor, inclusiv imagini, text, grafică, simboluri, grafică web și alte date de pe acest site poate reprezenta o încălcare a drepturilor de autor. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la utilizarea materialului protejat prin drepturi de autor de pe acest site, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru respectarea drepturilor noastre de proprietate intelectuală.

Scopul site-ului

Site-ul nostru oferă informații despre produsele de frumusețe și sănătate și este destinat persoanelor cu o afinitate pentru un stil de viață sănătos. Articole utile despre ingrediente naturale și acțiunea lor, sfaturi de frumusețe și sănătate sunt câteva dintre conținutul pe care îl oferim. Aceste informații nu sunt menite să înlocuiască sfatul medical profesionist.